BLOG

… OBJEVTE RADOST Z PEČENÍ

S KVALITOU, NA KTEROU SE MŮŽETE

SPOLEHNOUT

Svatomartinské sádlové rohlíčky

Svatomartinské sádlové rohlíčky Na rohlíčky budete potřebovat: 500 g hladké mouky Herber 250 g sádlo 50 g moučkového cukru 50 g droždí 4 žloutky 150 ml vlažného mléka špetka soli Postup: Do vlažného mléka dej lžičku moučkového cukru, lžičku hladké mouky, rozdrob droždí a nechej vzejít kvásek. Do mísy s hladkou moukou přidej zbytek cukru, sádlo a špetkuContinue reading

Bagety se sušenými rajčaty

Na bagety budete potřebovat: 1kg hladké mouky Herber 300 ml vlažného mléka 1 kostka droždí 1 lžička cukru krupice 300ml vlažné vody 100ml olivového oleje 2 lžičky provensálského koření 10 ks sušených rajčat v oleji (olej můžeme použít do těsta ;)) 2,5 lžičky soli Do mísy vsypeme hladkou mouku Herber a vytvoříme důlek, do kterého rozdrobíme droždí,Continue reading

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Na přípravu asi 15 – 20 knedlíků budete potřebovat: 500 ml polotučného mléka 300 g hrubé mouky Herber 100 g másla 1 vanilkový cukr špetka soli vybrané ovoce (meruňky, švestky, jahody, borůvky…) Na dohotovení na talíři dle chuti: rozpuštěné máslo tvaroh na strouhání moučkový cukr skořici Postup přípravy. V hrnci přiveď k varu 500 ml mlékaContinue reading

Posypková drobenková buchta

Na buchtu budete potřebovat: 500g polohrubé mouky Herber 200g krupicového cukru 250g másla 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr špetka soli 50 g mandlových plátků cca 1,5 kg meruněk Postup: Do mísy vsypeme polohrubou mouku, cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva, špetku soli a máslo. Zpracujeme do podoby sypké drobenky. 2/3 drobenky vysypeme na sádlem vymazanýContinue reading

© 2020 MLYN HERBER
VYROBILO - WWW.FOTOVIDEOWEB.CZ